PALVELUT

Tule mukaani seikkailuun!

Tulen sinne, missä tekin olette -tyyppinen joustavuus kuvastaa seikkailuitani parhaiten. Monet haluavat koiravaljakkoretkille, mutta staattinen aloituspaikka on ongelma. Minun kanssani retkeä suunnitellessa tämä ei ole ongelma – järjestämämme seikkailun paikkaan, johon tekin pääsette. Voimme järjestää seikkailun vaikka Venäjän Siperiaan, jos niin tahdotte!

Retkilläni ravintolatason ruoista pitää huolen 30 vuoden kokemuksella omaava kulinaariammattilainen Timo ”Tipi” Pesonen.

Retkien ja muiden seikkailuiden lisäksi järjestän myös koiriin ja koiraurheiluun liittyviä luentoja sekä erinäisiä promotapahtumia että tempauksia.

LUENNOT JA PROMOTAPAHTUMAT

Juhan luennot perustuvat hänen rautaiseen osaamiseen valjakkokoirien koulutuksessa ja hoitamisessa, vaellusvarusteiden käytössä sekä luonnossa selviytymisessä. Juha voi järjestää luentoihin perustuvia harjoitteluja sekä käytännön koulutuksia vaellusvarusteiden tai koirien kanssa. Juha on myös ammattitaitoinen myyntimies, joka voi auttaa yrityksiä tuotteiden esittelyssä messuilla tai muissa tapahtumissa.

Myynnillinen avustus

€80

Per Tunti

kolmen tunnin luento + käytännön harjoittelu

€700

( + alv. 24%)

yhden-kahden tunnin luento

€300

( + alv. 24%)

VALJAKKOAJELUT

Yön yli kestävä koiravaljakkosafari

€1650

(sisältää alv. 10%)Seikkailu alkaa ensimmäisen päivän iltapäivänä. Aloitetaan valjakkoajaminen ensimmäistä yöpymispaikkaa kohden ehkä muutamalla pysähdyksellä matkalla. Yöpymispaikalla on ammattilaiskokki, joka kokkaa aterian koko ryhmälle paikallisista aineksista. Yöpyminen tapahtuu joko teltassa tai mökissä säästä riippuen. Yöpymisen jälkeen syödään aamiainen ja aloitetaan toinen valjakkoajo-osuus.

KOIRAVALJAKKO SAFARIT

1km:n ohjelma

€35 | €25

Aikuiset | Lapset (alle 12v)

13km:n ohjelma

€135 | €80

Aikuiset | Lapset (alle 12v)Tarjonnassa mikäli lumitilanne sallii! Tämä itseajaen omaa valjakkoa

Visiitti

€18 | €13

Aikuiset | Lapset (alle 12v)Myös lumettomana aikana!

Ajeluohjelmat sisältävät rekiretken oppaan kyydissä, visiitin eli tutustumisen farmin eläimiin.

Hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron.
Meiltä onnistuu myös asiakkaiden nouto, jos tarvetta ilmenee.
Kaikkiin safareihin saatavilla erillisellä tilauksella ruokailut.

Valjakkoajelu tilaukset viikkoa ennen ja ajamme kohteissa Kontiolahden Varparanta ja Loma-koli Varparannalla toteutuu pidemmät safarit.2-20km/ Loma-Kolilla 1-2km eläintenhyvinvointi on aina etusijalla ja jos esimerkiksi jäälle kertyy vettä, pidämme oikeuden perua safarin.

Islannin hevosella talutusratsatsus myös mahdollista kennelillä.

Ryhmä koot max 1km 40.hlöä itseajettavat safarit 2.hlöä