SPONSORIT

Royal-Canin-300x250px        Royal Canin Finland Oy

Royal Caninin kanssa olemme tehneet yhteistyötä vuodesta 2013 lähtien. Royal Canin tarjoaa koirilleni markkinoiden parhaan ruoan, joka edesauttaa koirieni hyvinvointia sekä varmistaa laadukkaan ja tasapainoisen ravinnon – niin lepo- kuin treenikausille.

Royal Canin näkyy jokapäiväisessä arjessamme. Koirani syövät sitä päivittäin, ja se maistuu niille erinomaisesti! Royal Canin-ruoat ovat parasta mitä markkinoilla on, ja heidän yrityksensä filosofia menee omani kanssa yhteen: eläimet ovat aina etusijalla. Royal Canin on elinehto harrastukselleni ja elämäntavelleni, ja heidän tuoma tukensa on korvaamaton!

Helly_Hansen-300x250px        Helly Hansen

Helly Hansenin kanssa olemme tehneet yhteistyötä vuodesta 2014. Jokaiset treenit ovat kuin retkikunta Grönlantiin – ei ole vain suotavaa että varusteet ovat kunnossa, vaan suorastaan pakollista. Helly Hansenin vaatteet ovat pitäneet huolen, että harrastaminen onnistuu rankemmillakin keleillä.

Mikko Nurmela on aina tarpeen tullen ollut avuksi, oli tilanne mikä hyvänsä.

Helly Hansen on korkealaatuinen tuotemerkki, jonka valikoimasta jokainen löytää itselleen oikeat varusteet – ja valikoimaa riittää vauvasta vaariin. Hyvillä varusteilla huono sää on pelkkä tekosyy.

   Non-stop dogwear

Kun koirille halutaan parhaat valjaat ja takit, on valinta helppo. Non-stop dogwear valjakkovarusteet ovat koirillani käytössä. Sillä he ovat yksi tärkeimmistä yhteistyökumppaneistani. Vain parhailla varusteilla koirat voivat harjoitella turvalliseseti, ja voin luottaa kestävyyteen kelissä kuin kelissä. Suojaan myös koirani tassut Non-stopin tossuilla. Ne ovat kestävät, ja niiden jalassa pysyvyyteen on kiinnitetty huomiota suunnittelussa. Kiitos Non-stop dogwear yhteistyöstä!

Led-Lenser-300x250px            LED Lenser

Treenaus sekä koirien ruokinta tapahtuvat usein kellonaikaan, jolloin luonnonvalosta on pulaa. Led Lenser varmistaa, että pimeän aikaiset treenit eivät eroa turvallisuudeltaan valoisan ajan treeneistä lainkaan. Nordic Trailin positiivinen sekä aktiivinen henkilökunta pitää huolen, että pulmatilanteista päästään jouhevasti ylitse. Vaikka harrastukseni ydin on seikkailu, ei turvallisuudesta missään nimessä tingitä.

joen-elainlaakariasema-300x250px       Joen Eläinlääkäriasema

Joen eläinlääkäriasema vastaa koirieni hyvinvoinnista. Jussi Hyvönen on asiansa erinomaisesti osaava eläinlääkäri ja hän auttaa minua akuuteissa asioissa jopa kellon ympäri. Joen eläinlääkäri on harrastukselleni elintärkeä yhteistyökumppani. Suosittelen!

Tovari Oy        Tovari Oy

Jos positiivisuus pitäisi kuvata jollain tapaa, kuvaisin sen Tovarina. Joona ja Jussi ovat alansa rautaisia ammattilaisia unohtamatta pilkettä silmäkulmassa. Tovari tekee usein sen, mitä minä en juurikaan harrastaessani kykene – välittää menon ja fiilikset eri medioihin. Sivujeni ulkoasu on myös poikien käsialaa. Toveri, Tovari, harasoo!

Joensuun Telemaailma                 Telemaailma

Samuli Pykäläinen Joensuun Telemaailmalta haluaa, etten eksy vaativissa olosuhteissa, ja että virta riittää myös pitemmillä reissuilla. Telemailma hoitaa minulle gps-tekniikan ja varavirtapankit. Telemaailman palvelu on erinomaista ja asiantuntevaa. Kiitos Samuli yhteistyöstä.

gloryfy-unbreakable            Gloryfy Unbreakable

Itäraja 2017-seikkailuni aikana ihmiset olivat huolissaan silmistäni, auringonpaisteella ei sopivaa suojaa silmille tahtonut löytyä. Onneksi tämän ongelman ratkaisemiseen tuli avukseni Bonge Oy:n Joonas ja hän järjesti minulle Gloryfy Unbreakable-aurinkolasit. Tämä on todellinen apu retkeilessäni ja ajaessani valjakolla. Auringonpaisteelta silmien suojaaminen on talvellakin todella tärkeää.
Kapeat kasvot ovat olleet moneen kertaan olleet vaikeuttamassa aurinkolasien löytymistä, mutta laajasta valikoimasta löytyi myös minulle mieleiset lasit. Kiitos Joonas ja Gloryfy!

nutrolinsportti-300x250px            Nutrolin Sportti

Koirani tarvitsevat ravintoöljyjä säännöllisesti. Nutrolinista on muodostunut tärkeä osa treenirutiinejamme, sillä ne auttavat koirien palautumista treeneistä sekä ne takaavat tärkeiden ravintoaineiden saannin. Nutrolinin jengi on niin mukava kuin osaava, ja he ovat aina mielellään mukanani kilpailuissa kuin muissakin tempauksissa. Nutrolin SPORTTI on meillä käytössä kauden alkumetreiltä finaaliin asti. Nutrolin varmistaa koirien hyvinvoinnin!

Juhannuksena useimmat rauhoittuvat luonnon hiljaisuuteen, ottavat lepiä, tapaavat ystäviä ja maistelevat hyviä ruokia. Niin minäkin, mutta ennen sitä on otettava pieni hikilenkki, jotta on jotain mistä palautua. Minun juoksulenkit koirien kanssa vaan on hiukan erilaisia 😉 Minä palaudun lenkiltä viikonloppuna ja koirat käyttävät Nutrolin Sporttia. Kiitos tuesta ja koirieni hyvinvoinnista! (Y) Videota nappasi meikän mediatiimi Tovarilta. Kiitos pojille sinnekin! During midsummer in Finland, it is time to relax, meet friends, taste good foods and have a good time. So do I, but before playing hard we need to work hard. I do slightly different kind of running training with the dogs during the summer 😉 While I can recover from these type of trainings during the weekends, my dogs use Nutrolin Sportti, a recovery fluid designed for dogs. Thanks for supporting the well-being of my dogs! (Y) The video was shot by my team of digital media guys at Tovari. Thank you too!

Posted by Juha Romppanen on Thursday, 23 June 2016